Welkom bij Vos ICT diensten

Vos ICT Diensten is voornamelijk werkzaam in de regio Oost Brabant. Onze specialisaties: BPM, GRC, ERP, TMS, Consultancy, leveren en implementeren van hard- en software. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhouden van computersystemen, beheren van netwerken en beveiliging.

Diensten

ICT Beheer
Naast alle beheertechnische aspecten voor kleine tot middelgrote ICT omgevingen, Levert Vos ICT Diensten ook computerhulp aan particulieren. Met onze populaire haal en breng service zijn consumenten aan het juiste adres inzake het onderzoek, de reparatie en de nazorg van problemen aan computersystemen. Desgewenst komt een van ons monteurs op locatie langs en helpt u snel weer op weg.
Vos ICT Diensten Computer APK
Laat uw PC keuren! Er wordt een controle uitgevoerd op de snelheid en veiligheid van uw PC. Op basis van een analyse van uw gebruiksproblemen, krijgt u een persoonlijk advies!
Vos ICT Diensten onderhouds contracten
Wilt u de zekerheid dat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd is? Wilt u er zeker van zijn dat u bent beschermd tegen de laatste virussen? wilt u zeker weten dat uw werkstations voorzien zijn van de laatste Microsoft updates? dan is een onderhoudscontract de meest veilige keuze. in het contract kunnen zaken als bezoekfrequentie, reactietijd en dergelijke worden vastgelegd.
Remote Beheer
Vos ICT Diensten maakt gebruik van de meest recente technologieën om de klant centraal maar vooral tevreden te stellen. Een van deze technologieën is het remote beheer. Hiermee kan Vos ICT Diensten na een service call van de klant vanaf de thuisbasis een (softwarematig) computerprobleem oplossen.