Welkom bij Vos ICT diensten

De dienstverlener voor particulieren en het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren en implementeren van hard- en software en het onderhouden van computersystemen, beheren van netwerken en beveiliging.

Service

IP Telefonie
Vos ICT Diensten levert in samenwerking met Prionet als een van de eersten in Nederland digitale telefonie (VoIP) voor de zakelijke markt.Vos ICT Diensten Digitale Telefonie werkt zelfstandig maar ook in combinatie met uw bestaande telefooncentrale en -toestellen. U hoeft geen apparatuur of toestellen te vervangen.

Data recovery
Dankzij ons eigen laboratorium kunnen wij met andere Nederlandse aanbieders als Norman concurreren. Binnen 1/3 dagen na de ontvangst van uw mediadrager bij het Laboratorium en afhankelijk van de gewenste service kunnen wij tegen een verrassend scherpe prijs een volledig vrijblijvend diagnoserapport leveren.

Detachering
Wanneer u ICT projecten ten uitvoer gaat brengen kan het nooit kwaad extra expertise in te schakelen. Over het algemeen kijken buitenstaanders met een frisse blik op het voor u en uw medewerkers reeds bekende project.

Webdesign
Ook voor webdesign kunt u bij Vos ICT Diensten terecht. Dankzij onze nauwe banden met een lokaal internethuis kunnen wij u tegen scherpe tarieven prachtige websites, webwinkels etc. leveren. Voor meer informatie omtrent deze dienst verzoeken wij u contact met ons op te nemen.